Referenties

Marike heeft de website voor mijn coachpraktijk gemaakt. Mooi design, volgens de planning klaar en een overzichtelijke indeling voor de bezoeker. Wat mij betreft een dikke plus is dat ze ook echt meedenkt en dingen maakt waarvan je zelf niet wist dat het bestond maar die je wel veel extra’s brengen. De website is zo gebouwd dat ik hem zelf kan onderhouden, en als ik er niet uit kom, dan helpt Marike me weer vooruit. En dat alles in een fijne samenwerking!

Sagitta – Eigenaar Sagitta Peters loopbaancoaching en training

“Ik heb Marike een paar jaar geleden leren kennen in een cultureel centrum waar zij de PR deed. Ik was toen bezig met het opzetten met een bedrijf. Marike heeft voor mij een bedrijfslogo ontworpen, die ik nog steeds gebruik en waarbij ik veel bekendheid heb gekregen. Ook heeft Marike een website voor mij ontworpen. Daardoor hebben wij veel nieuwe mensen kunnen bereiken ! Marike werkt het liefst 1 op 1 hierdoor werden al mijn wensen waargemaakt. Samen met haar vakbekwaamheid en mijn wensen sta ik nu waar ik wil zijn. “

Rico – Eigenaar Aqui ta to Rico

“Marike maakt snel een overzichtelijk website naar wat je wensen zijn!
Ze gebruikt haar creativiteit en ideeën om samen met jou tot een mooi resultaat te komen! “

Frank Maréchal – Bestuurder Stichting Pierre Maréchal

Wil je een beoordeling achterlaten na een samenwerking met MCreations? Gebruik dan onderstaand formulier om jouw referentie achter te laten.
Recensies worden handmatig goedgekeurd, dus het kan even duren voordat deze zichtbaar is op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *